Dan našičkog sporta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Športske zajednice Grada Našica, a u sklopu festivala Dani slavonske šume, danas je na središnjem gradskom trgu upriličen tradicionalni Dan našičkog sporta. Većinom najmlađe članice i članovi sportskih klubova i udruga s područja Grada Našica demonstrirali su sportove kojima se bave, a bila je to ujedno i prigoda za dobivanje korisnih informacija o mogućnosti učlanjenja i terminima održavanja treninga za buduće potencijalne mlade sportaše, koji zaista imaju veliku mogućnost baviti se raznim sportovima. Na početku današnjeg okupljanja koje je na žalost uvelike omela kiša, mlade sportaše i njihove trenere te brojne sugrađane na početku je pozdravio predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, a sve nazočne je pozdravio i gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba napomenuvši kako je Grad Našice uistinu grad sporta u kojemu aktivno i vrlo uspješno djeluje čak 38 sportskih klubova i udruga.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit