Dan je policije – blagdan sv. Mihaela

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Svake godine, 29. rujna, na blagdan sv. Mihaela- zaštitnika policije, hrvatska policija i MUP RH obilježavaju svoj dan – Dan policije. Prigoda je to za prisjećanje na stvaranje suvremene hrvatske policije i stvaranja temelja neovisnosti i suverenosti Republike Hrvatske. Iz hrvatske policije, prve oružane sile u obrani domovine, razvila se i hrvatska vojska. Hrvatska policija, jamac stabilnosti i sigurnosti svih građana, članica je brojnih međunarodnih policijskih organizacija, asocijacija i inicijativa, što pridonosi njezinom ugledu na međunarodnoj razini. Čestitke povodom Dana policije uputili su gradonačelnik Josip Miletić i načelnik Policijske postaje Našice Ivica Bukvić. U povodu obilježavanja Dana policije, u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u 9 sati služena je sveta misa za policajce.

redakcijsko izvješće, foto: arhiva

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit