Dan Europe i Europska godina obilježava se brojnim mobilnostima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U ovoj godini obilježava se Europska godina mladih u kojoj se želi ukazati na važnu ulogu mladih u izgradnji bolje, zelenije, uključivije i digitalnije budućnosti. Europska godina mladih pruža brojne prilike za učenje, dijeljenje vizije i susrete s drugima te sudjelovanje u aktivnostima u cijeloj Europi.

Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice jučerašnji Dan Europe obilježava brojnim mobilnostima u okviru Erasmus projekata koji se provode. Ove godine je odrađeno čak sedam mobilnosti učenika i nastavnika u okviru pet Erasmus+ projekata. Učenici i nastavnici  dvaput su bili u Španjolskoj, Portugalu, Poljskoj, Norveškoj i Njemačkoj, a tjedan dana Srednja škola bila je domaćin gostima iz Poljske i Mađarske. Ovaj tjedan je u tijeku mobilnost učenika i nastavnika u Turskoj, a već idući tjedan učenici i nastavnici spremaju se na mobilnost u Francusku. Između mobilnosti se odvijaju mnogobrojne aktivnosti na eTwinning platformi.

 

izvor: Srednja škola Isidora Kršnjavog

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit