Crveni križ Našice podijelio 3.700 paketa hrane

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu projekta „Zajedno za društvo jednakih mogućnosti“ koji provodi Crveni križ, a sredstva osigurava Europska unija preko Europskog socijalnog fonda, Gradsko društvo Crvenog križa Našice podijelilo je 3.700 paketa hrane ukupne vrijednosti 404.284 kuna. Podjela je bila organizirana u Našicama i Đurđenovcu. Ukupno najveći broj paketa podijeljen je u mjesecu prosincu- mjesecu darivanja. Projekt „Zajedno za društvo jednakih mogućnosti“ nastavit će se u veljači kada će ponovno u Našicama i Đurđenovcu biti podijeljeno više od 2.000 paketa hrane, a predvidivo toliko i paketa higijene u mjesecu travnju. U skladu s kriterijima, hrana se dijelila osobama koje primaju zajamčenu minimalnu naknadu na temelju evidencije Centra za socijalnu skrb Našice, umirovljenicima i višečlanim kućanstvima koja imaju primanja maksimalno 1.500 kuna po članu obitelji. U podijelu hrane aktiviralo se više od 50 volontera Crvenog križa u Našicama i Đurđenovcu koji su istovarili kamione s pristiglim paketima te ih podijelili građanima. Crveni križ zahvaljuje volonterima na velikom angažiranju u koje su uložili više od 2.000 volonterskih sati rada.

izvor: GD CK Našice 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit