‘Crnogorac u krevetu’ rasprodan i u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji našeg Radija, sinoć je u Domu kulture Našice prikazana predstava ‘Crnogorac u krevetu’, komedija mentaliteta koja prikazuje crnogorski način života i običaje te opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para. Predstava na duhovit način govori o svim životnim fazama, a publici daje gotovo dva sata neprestanog smijeha. U predstavi glume najpoznatiji crnogorski glumac Peđa Šuškavćević i glumica Lala Novaković, a Našice su posjetili u sklopu velike turneje po Hrvatskoj i BiH. Peđa Šuškavćević je u glumačkim vodama 28 godina, uglavnom u komedijama, a surađivao je i sa Živkom Nikolićem, autorom serije Đekna još nije umrla a ka’ će ne znamo. Simpatije našičke publike osvojila je i Lala Novaković. Za naš je radio rekla kako se ljudi prepoznaju u životnim situacijama prikazanim u predstavi. Sličan smo mentalitet jer najsporije od svega se mijenjaju ljudi. Vjerojatno je upravo zato ova predstava u svim gradovima unaprijed rasprodana – rekla je Lala Novaković.
Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit