CLIP organizira besplatna predavanja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

CLIP Našice poziva sve zainteresirane na besplatna predavanja za poduzetnike i poljoprivrednike koja će se održati 27. i 28. kolovoza u prostoru hotela “Park Panolija” Našice. Prijave za sudjelovanje primaju se do 26. kolovoza na mail clip.nasice@gmail.com. Teme predavanja su „EU projekti za poljoprivrednike – Program ruralnog razvoja“, zatim „EU projekti za poduzetnike“ i „GDPR nije bauk”. Na predavanjima će se predstaviti budući i aktualni natječaji za razvoj malog i srednjeg poduzetništva kao i mogućnosti koje nude mjere ruralnog razvoja te pojasniti procedura provedbe projekta i najčešće pogreške u praksi. Polaznici će dobiti i pojašnjenja vezana uz pripremu potporne dokumentacije i procedure slanja konačne projektne prijave.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit