Članovi URT “Nexe Team” uspješni prošlog vikenda

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi Udruge rekreativnog trčanja “Nexe Team” ovih dana sudjelovali su na nekoliko utrka. Na 5. Mazator trailu Mijo Benković koji je utrku završio na 7. mjestu. Na ovogodišnjem Ktrek-u sudjelovala je Suzana Brlek sa svojim sinom Arianom te su oboje pobijedili na utrci od 4 kilometara. Na 7. Baranjskom Ferivi polumaratonu sudjelovali su: Hrvoje Tržić, Igor Topalović, Mario Pavičić, Ivan Lončarić, Jasna Tušek Lončarić i Hrvoje Dundović. Svi natjecatelji uspješno su završili utrke, a posebno se istaknula Jasna Tušek-Lončarić koja je u svojoj starosnoj kategoriji osvojila 1. mjesto te Hrvoje Tržić koji je u svojoj starosnoj kategoriji osvojio 2. mjesto s novim osobnim rekordom.

Na utrci stubama vodotornja pod nazivom “Vukovarskih 198”, član „Nexe Teama” Filip Malenica dotrčao je 6., a Jurica Fapali na vrh vukovarskog vodotornja stigao je 8. Na Memorijalnom ultramaratonu „Miroslav Peris“ stazu dugu više od 40 kilometara pretrčali su Martina Jozanović i Mato Pauković. Bogatu sportsku subotu zatvorio je član „Nexe Teama” Marko Srnec koji je istrčao polumaraton u Puli. Nedjelju je obilježio 28. Joma Varaždinski polumaraton. Utrku na 5 kilometara uspješno je istrčala Sandra Andrašek, dok je na polumaratonu sudjelovao Zoran Trninić.

Iz udruge podsjećaju da će u subotu, u sklopu 5. Festivala Frankovke, biti organizirana utrka “Feričanci Wine Run”. Iako su službene prijave zatvorene, moći će se izvršiti prijava i na startu od 12 sati jer utrka starta u 14:30.

 

izvor: URT Nexe Team

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit