Članovi URT “Nexe team” sudjelovali u virtualnoj utrci “Wings for Life”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

“Wings for Life World Run” svjetska utrka koja se u Hrvatskoj organizira u Zadru, ovog puta održana je virtualno, tako da su se trkači iz Hrvatske jučer u 13 sati ujedinili sa svim trkačima svijeta. Svi sudionici trče individualno, ali kreću istovremeno. Ne postoji tradicionalna ciljna linija – umjesto toga, sve natjecatelje lovi virtualno presretačko vozilo a 100% iznosa startnine odlazi izravno u zakladu Wings for Life za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine rekao nam je predsjednik udruge Tomislav Gall i dodao – “Ovo je još jedna u nizu humanitarnih utrka koju su članovi URT „ Nexe Team” Našice podržali te svi sa nestrpljenjem očekuju početak utrka koje su zbog pandemije koronavirusa odgođene.” Članovi URT „ Nexe Team „ Našice: Zoran Trninić, Sandra Andrašek, Jasna Plemeniti, Zdenko Grahovac, Hrvoje Dundović , Ivana Devald, Dragan Jović i Marko Srnec sudjelovali su jučer u ovom humanitarnom projektu trčeći po Palićevcu, Nizi, Osijeku i Sunji.

 

tekst: Tomislav Gall, Krunoslav Jakobek

foto: URT Nexe Team

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit