Članovi URT-a “Nexe Team” sudjelovali na brojnim utrkama

 

Povodom obilježavanja Dana grada Donjeg Miholjca u subotu, 21. rujna održane su utrke za djecu. Na utrci je sudjelovala i polaznica Škole trčanja Udruge rekreativnog trčanja „Nexe Team“ Našice Mia Hajnal koja je u svojoj kategoriji osvojila prvo mjesto te tako na najbolji način predstavila svoju školu trčanja i grad Našice. Rezultat koji je ostvarila Mia Hajnal samo je jedan od dokaza da trener Damir Mesec radi kvalitetno s najmlađim polaznicima kojih je sve više u Školi trčanja.

Dilj gora i jezero Petnja, u subotu, 21. rujna, okupili su najbolje trail trkače Slavonsko-baranjske trail lige. Radi se o Ligi koja broji 11 trail utrka diljem Slavonije i Baranje. Član URT-a „ Nexe Team„ Našice Duško Panković-Dule uspješno je istrčao najtežu stazu od 25 km.

U subotu, 21. rujna obilježen je Dan pobjede nad tzv. JNA u Našicama i Dan našičkih branitelja. Vijence je na spomen-obilježje “Uskrsla Hrvatska” položilo državno, županijsko i gradsko izaslanstvo te udruge proizašle iz Domovinskog rata među kojima i izaslanstvo URT-a „ Nexe Team“ Našice Tomislav Gall, Mario Pavičić, Zdenko Grahovac i Matija Gall.

U nedjelju, 22. rujna 2019., u Parku prirode Kopački rit održan je Baranjski Ferivi polumaraton, obiteljska utrka, poslovna štafeta i dječje utrke. Članovi URT-a „ Nexe Team“ Našice Mario Pavićić, Hrvoje Dundović, Dražen Ibriks, Ivan Špoljarić i Žana Bilandžić sudjelovali su na utrci te uspješno istrčali svoje dionice. Na utrci djece sudjelovali su polaznici Škole trčanja URT-a „ Nexe Team“ Našice Ema i Niko Devald koji su uspješno istrčali svoje utrke u vrlo jakoj konkurenciji polaznika raznih atletskih klubova iz regije te su na taj način stekli još jedno iskustvo koje će im zasigurno koristiti u budućim natjecanjima.

Udruga rekreativnog trčanja „ Nexe Team“ Našice dobila je u svojim redovima i službenu maratonku. Naime, u nedjelju, 22.rujna Vesna Janković startala je na Pulskom maratonu te po prvi puta službeno istrčala ovu vrlo zahtjevnu disciplinu.

Predsjednik udruge Tomislav Gall čestitao je svim trkačima koji su bili aktivni proteklog vikenda te istaknuo da je rezultat kao i niz aktivnosti koji članovi URT-a „Nexe Team“ Našice poduzimaju prethodnih mjeseci mjerilo kako je URT „Nexe Team“ jedna od najaktivnijih udruga u gradu.

 

Izvor: URT „Nexe Team“ Našice

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

04.03.2020.

11.03.2020.

18.03.2020.

25.03.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit