Članovi URT-a “Nexe Team” sudjelovali na 5 utrka i ostvarili izvrsne rezultate

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Udruga rekreativnog trčanja “Nexe Team” Našice proteklog je vikenda bila vrlo aktivna. Članovi udruge, u sklopu manifestacije Ljeto u Strizivojni, sudjelovali su na 2. Noćnom ceneru u Strizivojni – utrci najdužom ulicom u Hrvatskoj. URT Nexe Team Našice ostvario je izvrsne rezultate: Duško Panjković osovojio je 1. mjesto, Ivana Devald također 1. mjesto, Anata Tomaić-Bernat 2. mjesto, Hrvoje Dundović 3. mjesto, Žana Bilandžić 2. mjesto u kategoriji i Mihaela Zorkić 6. mjesto – svatko u svojoj kategoriji.

U subotu su osječke trkačice koje trče pod našičkom zastavom – Žana Bilandžić i Mihaela Zorkić u osijeku trčale jutarnju utrku “Jutarnja petica Zemlje bez granica” koju su organizirali Udruga Breza i Žuti šešir. Trkačice URT „ Nexe Team“ podržale su ovu drugu po redu Jutarnju peticu i uspješno ju istrčale.

Pod sloganom „Vinkovci half marathon 2019.“ u Vinkovcima se u subotu održao prvi polumaraton, a održana je i utrka građana na 5 km i dječja utrka na 800 metara. Na polumaratonu su za URT „ Nexe Team“ Našice nastupili i do cilja uspješno dotrčali Zdenko Grahovac, Mario Pavičić i Ivan Špoljarić. Utrku od 5 km uspješno su istračali Branka Grahovac i Hrvoje Tržić.

U organizaciji Atletskog kluba Sljeme, u subotu je održan Noćni maraton. Utrka je održana na zagrebačkom jezeru Bundek i savskom nasipu. Na utrci su nastupili članovi Nexe Team-a – Jasna Plemeniti, Vesna Janković, Marina Lozić i Nikolina Kerep i svi su uspješno završili utrku.

Članice URT-a “Nexe Team” Jasna Plemeniti i Vesna Janković jučer su sudjelovale na Castrum de Posega trail 2019. Utrka se održavala u dvije kategorije, a nastupilo je 87 natjecatelja. Vesna Janković na dionici od 14 km osvojila je treće mjesto, a Jasna Plemeniti osvojila 9. mjesto.

 

Izvor: URT “Nexe Team” Našice

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit