Članovi URT-a “Nexe Team” Našice postižu nove uspjehe

 

Članovi Udruge rekreativnog trčanja “Nexe Team” Našice Zdenko Grahovac, Branka Grahovac, Mario Pavičić i logistička podrška Marija Kramarić jučer su sudjelovali na 5. utrci za mač grofa Draskovicha koja se održala oko Trakošćanskog jezera, a koju organizira Atletski klub Varaždin. Staza je bila duga 10 km, na utrci je sudjelovalo 300- tinjak trkača a Našičani su uspješno savladali sve prepreke i sretno stigli u cilj.

U subotu su članice “Nexe Teama” Ana Tomaić Bernat i Monika Bizik bile na jezeru „ Borovik“ gdje je sudjelovale na „Triatlon Boroviku 2019“. Ova disciplina sastoji se od plivanja na 400 m, brdsko-biciklističke vožnje na 21 km i trčanja na 5 km. Članice URT-a „ Nexe Team„ Našice ostvarile su odlične rezultate te je tako Ana Tomaić Bernat osvojila deveto, dok je Monika Bizik osvojila deseto mjesto.

U petak, 5.srpnja u okviru manifestacije ”Gradiško ljeto” koju organizira Atletsko– rekreativni klub Gradiška, održan je 1. Gradiški noćni cener. U glavnoj utrci na 10 km Jasna Plemeniti u vrlo jakoj konkurenciji osvojila je izvrsno 7 mjesto te nastavila s kontinuitetom dobrih rezultata.

 

Izvor: URT “Nexe Team” Našice

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest