Članovi Nexe teama obilježili 25. obljetnicu “Oluje”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 25. obljetnice VRO “Oluja” – Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” po šesti puta je organizirala memorijalni maraton Čavoglave – Knin.  Članovi udruge rekreativnog trčanja Nexe team iz Našica: Jasna Plemeniti, Vesna Janković i Dejan Šoufek sudjelovali su u ovom događaju prošle srijede. U povodu 25. obljetnice završetka VRO „ Oluja” jučer je u Dvoru Udruga maratonaca Sisačko-moslavačke županije ‘Heroji ne umiru’ organizirala je 1. memorijalnu utrku Dvor-Kukljani u dužini od 15 km. Uz 40-tak trkača iz cijele hrvatske sudjelovali su članovi „ Nexe Teama” Našice: Dejan Perasić, Marko Srnec, Tomislav Gall i Branko Štefelić ( potpora) koji su po iznimno teškim uvjetima zbog visoke temperature i sparine uspješno istrčali ovu memorijalnu utrku. Po dolasku u Dvor trkače je dočekalo visoko izaslanstvo na čelu sa županom Sisačko-moslavaćke županije Ivom Žinićem. Nakon završetka utrke našički trkači su produžili do prijateljske Sunje gdje su nastavali druženje sa svojim članovima i prijateljima.

tekst i foto: Tomislav Gall

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit