Članovi “Nexe Teama” na memorijalnim utrkama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Strugi Banskoj na području općine Dvor, svečano je obilježena 30. obljetnica pogibije 13 hrvatskih redarstvenika. U sklopu obljetnice po prvi puta je organizirana memorijalna utrka „ Heroji hrvatskog Pounja”. Započela je ispred spomen obilježja Gordanu Ledereru u Hrvatskoj Kostajnici, a završila ispred spomen obilježja poginulim hrvatskim redarstvenicima u Strugi Banskoj gdje su maratonci paljenjem svijeće odali počast poginulim. U utrci je sudjelovao i Marko Srnec, član „ Nexe Teama” Našice.

Prvu memorijalnu utrku „Putovima branitelja“, koju je u povodu Dana hrvatskih branitelja općine Sunja organizirao sunjski UHDDR, dugu 40 km po iznimno teškim vremenskim uvjetima, istrčalo je i 10-ak trkača “Nexe Teama” Našice, zajedno s trkačima iz drugih maratonskih udruga. Po završetku utrke na mjesnom groblju u Sunji zapalili su svijeću u spomen na poginule hrvatske branitelje.

izvor: URT “Nexe Team”

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit