Članovi KUD-a Tamburica održali redovitu godišnju skupštinu

Facebook
Twitter
Pinterest

Članovi KUD-a  „Tamburica“ Velimirovac  jučer su održali  redovitu izvještajnu skupštinu

Društvo je protekle godine sudjelovalo na nekoliko manifestacija, a od toga je predsjednik Ivo Ilišin istaknuo festival „Dani slavonske šume“ i „Advent u Našicama“ te se osvrnuo na izvanredno dobru suradnju KUD-a s Mjesnim odborom i Gradom Našicama. Prošle godine zbog epidemiološke situacije nije bilo moguće održati nastupe izvan granica Hrvatske, no predsjednik je izrazio nadu kako  će u ovoj godini to biti moguće sukladno epidemiološkoj situaciji. Članovi muške pjevačke skupine ove godine obilježavaju desetu obljetnicu rada pa im je tim povodom na jučerašnjoj skupštini predsjednik  Ilišin uručio prigodne zahvalnice. 

Gradonačelnik Krešimir Kašuba zahvalio je članovima KUD-a „Tamburica“ Velimirovac na kontinuiranom radu i promicanju kulturne baštine, ali i sudjelovanju na događanjima koja su održana u Našicama tijekom prošle godine.   Grad Našice uvijek stoji na raspolaganju za financijsku,  ali i bilo kakvu drugu pomoć – kazao je gradonačelnik Kašuba i predsjedniku društva Ivi Ilišinu uručio ključeve novog mjesnog doma i društvenih prostorija koje su dane na korištenje KUD-u “Tamburica”.

Izvor: KUD Tamburica
Foto: ilustracija/KUD Tamburica

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit