CK Našice partner u projektu “POMOZI – Podrška i oblikovanje modaliteta odgovora na zajedničke izazove”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Hrvatskom Crvenom križu Društvu Crvenog križa Osječko-baranjske županije odobreno je financiranje i provedba projekta ,,POMOZI – Podrška i oblikovanje modaliteta odgovora na zajedničke izazove” u okviru natječaja Jačanje kapaciteta organizacije civilnog društva za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice. Sredstva financira Europski socijalni fond iz Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020., na kojem su temeljem dogovora, prijave projekta i izjave partnera, partneri u provedbi projekta općinska i gradska društva Hrvatskog Crvenog križa s područja Osječko-baranjske županije i Osječko-baranjska županija.

Provođenjem aktivnosti projekta ,, POMOZI – Podrška i oblikovanje modaliteta odgovora na zajedničke izazove” ojačat će se kapacitet i podići spremnost pripadnika društava Hrvatskog Crvenog križa s područja Osječko-baranjske.

Vrijednost projekta je 421.397,22 HRK te je 100% financiran sredstvima EU.

 

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit