Christopher Khan i Iva Ringsmuth najbolji skateri

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na programu 22. Pannonian Challengea jučer su bila natjecanja u skate disciplini. Najuspješniji je bio Christopher Khan iz Slovenije, drugo mjesto osvojio je Jan Georg Hoffman iz Njemačke, dok je treći hrvatski natjecatelj Bruno Vranić. U kategoriji amatera najbolja je Iva Ringsmuth (Hrvatska), drugi je Niko Lovric (Njemačka), a treći Jagor Jurič (Hrvatska).

– Prošle godine Pannonian Challenge se održao bez gledatelja, koji su sada opet na tribinama. Zbog poštivanja epidemioloških mjera još uvijek to nije ambijent na koji smo naviknuli i koji želimo, međutim bitno je održati kontinuitet natjecanja. Županija pomaže održavanje ove jedinstvene manifestacije, koja je svake godine sve veća i veća, a tako ćemo i nastaviti jer uz ostale benefite osigurava vidljivost diljem svijeta, što je bitno i za grad Osijek i Osječko-baranjsku županiju – rekao je župan Ivan Anušić prilikom dodjele nagrada te čestitao i zahvalio organizatorima na kvalitetnoj organizaciji.

 

izvor: OBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit