Čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Čestitku  povodom današnjeg blagdana uputio je gradonačelnik Našica Josip Miletić:
“Čestitam vam 5. kolovoza – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, dan kada je na kninskoj tvrđavi zavijorila hrvatska zastava u znak veličanstvene pobjede. Snaga domoljublja i nepobjedivost hrvatskog vojnika bio je temelj za izgradnju samostalne i neovisne Republike Hrvatske.
Trenutak je kada se sjećamo svih branitelja koji su svoje živote dali za Hrvatsku, stoga Vas poziva da s ponosom, njima u čast, istaknemo zastave na pročelja naših domova. Herojima Domovinskog rata sloboda bijaše draža od života, oni koji su pali traju u nama koji živimo. Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što. Neka nam živi jedina i vječna Hrvatska! – poručuje u svojoj čestitki gradonačelnik Josip Miletić.

Građanima Grada Našica, a posebno članovima obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja i hrvatskim braniteljima, Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja čestita i Gradski odbor HDZ-a.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit