Čestitke i karanfili sugrađankama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradska organizacija SDP-a Našice danas je tradicionalno obilježila Međunarodni dan žena. Uz čestitke za njihov dan, SDP-ovci su sugrađankama dijelili karanfile. Predsjednik našičkog SDP-a Samir Haj Barakat istaknuo je kako na ovaj način simbolično izražavaju potporu daljnjoj ravnopravnosti žena. Na Međunarodni dan žena – rekao je – slavi se ekonomska, socijalna i politička ravnopravnost žena. Uoči ovogodišnjeg Dana žena, ženama je poželio izjednačavanje u potpunosti u stvarnom životu, a ne samo na papiru. Podsjetio je kako SDP u Hrvatskoj uistinu zagovora prava žena jer je prva stranka koja je imala obveznu kvotu od 50 posto žena, zastupljenih na svim listama od lokalnih pa do parlamentarnih izbora i time su jako ponosni. Predsjednica Foruma žena SDP-a Našice Vanja Horvat rekla je kako je ovo treća godina da našički SDP organizira obilježavanje, a inicijativu su pokrenule kolege iz stranke na čijoj je potpori zahvalila.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit