Čestitka Grada Našica povodom Dana Hrvatskog sabora

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Povodom sutrašnjeg Dana Hrvatskog sabora, Grad Našice uputio je čestitku. U ime Grada, prigodnu čestitku uputili su predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Žagar i gradonačelnik Krešimir Kašuba.

-S pijetetom prema svima koji su u Domovinskom ratu žrtvovali najvrjednije što su imali, svoje živote, i kojima dugujemo svoju slobodu, obilježavamo Dan Hrvatskog sabora. Prisjećamo se 8. listopada 1991. godine kada je Sabor Republike Hrvatske 1991. godine na povijesnoj sjednici jednoglasno donio Odluku o raskidu svih državnopravnih veza Republike Hrvatske s bivšom državom SFRJ. Hrvatska je tada pokazala iznimnu odlučnost i hrabrost i izborila se za slobodu i neovisnost Lijepe naše Domovine. Tim povodom svim stanovnicima Grada Našica, Osječko-baranjske županije i Republike Hrvatske čestitamo Dan Hrvatskog sabora – zaključuju u čestitci.

 

izvor: Grad Našice

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit