Cecilija Rudić pobjednica 14. Svjetskog festivala tamburaške glazbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Na 14. Svjetskom festivalu tamburaške glazbe “Tamburica fest” u Novom Sadu, Cecilija je osvojila i struku i publiku, te ostvarila svojevrsni festivalski presedan i svojom pjesmom “Daljine,” autora Gorana Tairovića, osvojila čak tri priznanja. Najvažnija je nagrada za najbolju interpretaciju i izvođača “Pobjednička kompozicija Daljine Tamburicafesta 2021.”

-Moje sudjelovanje i u konačnici pobjeda na 14.Svjetskom festivalu “Tamburica fest 2021” donijelo mi je sve što sam u profesionalnom životu trebala. “Tamburica fest” je veliki svjetski događaj i utjecajan festival, usporedbe radi poput našeg doduše puno manjeg divnog festivala u Pitomači. Ta dva festivala su natopliji festivali na kojima sam ikad bila i sudjelovala. Jako sam zahvalna Franji Batoreku i njegovoj supruzi, što su me delegirali i organizatorima “Tamburica festa” što su me pozvali u Novi Sad. Smatram da sam uspjela opravdati poziv i sudjelovanje na istom, ostavivši pečat na struku, publiku i medije – istaknula je Cecilija.

 

izvor: Panonica media

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit