“Bubi u gostima” oduševio male Markovčane

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Matica slovačka i Slovačka kulturno-umjetnička udruga “Franjo Strapač” Markovac, povodom Dana Grada, jučer su organizirali program “Bubi u gostima”. Folklornim programom najprije su se predstavile mala i srednja skupina, a pogram je nastavljen druženjem s pobjednikom “Života na vagi” s Matejom Petrovićem – Bubijem s kojim su mali folkloraši razgovarali o zdravoj prehrani i važnosti bavljenja sportom. Zanimljivo gostovanje završilo je sportskim igrama koje su osmislili Matej Petrović i Vesna Baksa, a pomoćnici su bili Ivan Petorović i Alen Sekula.  Djeca, njih 30-ak, natjecala su se u dvije ekipe “Pandy” i “Vitazi”, a rezultat je bio izjednačen. Male folkloraše bodrile, uz sve okupljene, bodrile su i članice pjevačke skupine SKUU “Franjo Strapač”.  U ime organizatora sve okupljene pozdravila je predsjednica Matice slovačke Markovac Branka Baksa, a dragom gostu Mateju Petorivuiću Bubiju domaćini su darovali crteže iz vremena serijala.

tekst: N.Pavlus, foto: Matica slovačka Markovac

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit