Bruno Wolf – kandidat SDP-a, HNS-a i HSS-a za dogradonačelnika Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U prostorijama SDP-a Našice danas je svečano potpisan koalicijski sporazum gradskih organizacija SDP-a i HNS-a i HSS-a. Sporazum su potpisali predsjednik našičkog SDP-a i kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima dr. med Samir Haj Barakat, predsjednik HNS-a Našice i kandidat za zamjenika gradonačelnika Bruno Wolf te Tomislav Pinterić kandidat za župana i predsjednik Županijske organizacije HSS-a. Dr. Haj Barakat je poručio kako je došlo vrijeme za “Našičko proljeće” i promjene u vodstvu grada koji, zajedno sa svojim zamjenikom – Brunom Wolfom, želi učiniti boljim mjestom za život svih građana. Vrijeme je za nova radna mjesta, za bolje obrazovanje, za obnovu kulturnog identiteta i demokraciju – zaključio je dr. Haj Barakat. Bruno Wolf – kandidat za dogradonačelnika Našica naglasio je kako samo zajedno, ujedinjavanjem i zajedničkim naporima svih građana možemo Našice učiniti boljim mjestom za život. Okupljenima se obratio i Tomislav Pinterić istaknuvši važnost razvoja svih gradova i općina. Koalicijski partneri složili su se da je kampanja koja je pred njima tek početak borbe za bolji i prosperitetniji grad te obećali građanima da će Našice učiniti gradom dostojnog života svakog građanina, bez obzira na političko ili neko drugo opredjeljenje.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit