Bratovština Marijanski zavjet organizira prvu domovinsku duhovnu obnovu u Međugorju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Bratovština Marijanski zavjet poznata je po svome Zavjetnom hodočašću koje već 5 godina prolazi cijelom Hrvatskom obuhvaćajući gotovo sva marijanska svetišta i stratišta domovinskog rata. Ova bratovština ove godine organizira prvu domovinsku duhovnu obnovu  koja će biti održana u Međugorju od 2. do 5. travnja 2020., pod geslom „Bog zovne čovjeka: Gdje si?” (Post 3,9) Voditelji obnove bit će p.Ike Mandurić, fra Ante Vučković i don Damir Stojić.
Na duhovnu obnovu mogu se prijaviti svi zainteresirani i to putem on line prijavnice koja se nalazi na internet stranici Marijanskog zavjeta, na adresi www.marijanskizavjet.hr.
Prijave traju do 1. veljače, a ovisno o zainteresiranosti rok će biti produžen, posebice za one kojima nije potreban smještaj za vrijeme trajanja duhovne obnove. Posljednji dan, na Cvjetnicu, svi će sudjelovati u velikoj procesiji pa organizatori pozivaju branitelje koji će se prijaviti za sudjelovanje na duhovnoj obnovi da ponesu zastave svojih postrojbi.

Svi oni koji žele sudjelovati potrebne informacije mogu dobiti pozivom na broj mobitela  095  741  3334  ili upitom na mail adresu:  info@marijanskizavjet.hr.

Tekst: Tomislava Justić

Foto: Marijanski zavjet

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit