Božićni domjenak Hrvatske demokratske zajednice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Božićni domjenak Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Grada Našica održan je u Jelisavcu. Na tradicionalnom druženju, osim članova, okupili su su gospodarstvenici, obrtnici, predstavnici udruga, institucija i vjerskih zajednica s područja Našica, predsjednici temeljnih ogranaka i mjesnih odbora, načelnici susjednih općina te mnogi simpatizeri stranke. Okupljene je pozdravio gradonačelnik i  predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Našice Krešimir Kašuba te se osvrnuo na ovu godinu na izmaku. Izrazio je zadovoljstvo što su unatoč teškoj godini, u kojoj smo bili pogođeni energetskom krizom i velikim povećanjem cijena, završene velike investicije poput Trga dr. Franje Tuđmana i Društvenog doma Stjepan Pintarić u Velimirovcu.

-U tijeku su još projekti rekonstrukcije Velikog i Malog dvorca Pejačević, Vile Greger i povijesni projekt Aglomeracije, a osigurana su sredstva i za nove investicije, POS-ove stanove, Centar industrijske zone i vrtić. Istaknuo bih i proporcionalno ulaganje u sva okolna prigradska naselja, a na realizaciji navedenih investicija zahvaljujem županu Osječko-baranjske županije Ivanu Anušiću, ministrici Nataši Tramišak i premijeru Andreju Plenkoviću. U godini na izmaku ponosan sam i na kvalitetu života koju smo postigli promicanjem Grada Našica nizom manifestacija od kojih su mnoge održane po prvi puta. Godinu završavamo s “Adventom” koji je posjećen kao nikada do sada. – rekao je gradonačelnik i predsjednik GO HDZ-a Krešimir Kašuba te istaknuo da stranka u protekle dvije godine bilježi rast članstva od 10% i predstavlja kompetentnu i odgovornu stranku u vođenju Grada Našica. Posebno se zahvalio svima nazočnima na požrtvovnom radu u promidžbi u razvoju Grada Našica i zaželio im blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu 2023. godinu.

izvor: GO HDZ-a Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit