Bolnica Našice i KBC Osijek u projektu Europskog socijalnog fonda

Facebook
Twitter
Pinterest

U okviru projekta „Uspostavljanje sustava akreditacije za bolničke zdravstvene ustanove“, Europskog socijalnog fonda, a vezno za postupak usklađivanja važećih akreditacijskih standarda, odlukom Ministarstva zdravstva, Opća županijska bolnica Našice i Klinički bolnički centar Osijek zadovoljili su potrebne kriterije te su odabrani među petnaest bolničkih zdravstvenih ustanova u Republici Hrvatskoj, u kojima će se provesti akreditacijski postupak.

Na Javni natječaj Ministarstva zdravstva stiglo je 29 prijava bolničkih zdravstvenih ustanova, a Povjerenstvo je odabralo njih 15. U okviru navedenog projekta iz Europskog socijalnog fonda bit će financirani troškovi akreditacijskog postupka. Ukupna vrijednost projekta je 14.772.000 kuna, 85% bespovratnih sredstva osigurano je iz Europskog socijalnog fonda i 15% sredstava iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Završetkom postupka akreditacije nacionalni akreditacijski standardi Bolnice Našice i KBC-a Osijek bit će usklađeni s Međunarodnom organizacijom za kvalitetu u zdravstvu.

Tomislava Justić /izvor:OŽB Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit