Blagdan je sv. Lovre – zaštitnika Požeške biskupije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na današnji blagdan sv. Lovre – zaštitnika Požeške biskupije, središnje biskupijsko slavlje na otvorenom pokraj Svečeve crkvi u Požegi, predvodio je srijemski biskup msgr. Fabijan Svalina u zajedništvu s požeškim biskupom msgr. Antunom Škvorčevićem, kanonicima, svećenicima i drugim vjernicima. Kako je sv. Lovro i zaštitnik Biskupijskog Caritasa, u slavlju su sudjelovali i Caritasovi volonteri iz svih župa Požeške biskupije, biskupijski stipendisti i korisnici karitasove kuhinje u Požegi. Nakon slavlja uslijedio je prigodni program u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi, u sklopu kojeg je otvoren natječaj za stipendije Zaklade Požeške biskupije za pomoć učenicima i studentima u školskoj i akademskoj godini 2022./2023. godini.

 

izvor: Požeška biskupija

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit