Blagdan Gospe Fatimske

Facebook
Twitter
Pinterest

ImageBlagdan je Gospe Fatimske, a proštenje je u župi Velimirovac. Jutarnju svetu misu služio je velimirovački župnik velečasni Goran Mitrović, a svečanu misu od 11 sati predvodio je voćinski župnik velečasni Mladen Štivin uz asistenciju domaćeg župnika i svećenike našičkog dekanata. Danas se navršava 91. godina ukazanja Blažene Djevice Marije u Fatimi – rekao je, među ostalim župnik Mitrović istaknuvši kako se Gospa ukazala u ratnoj 1917., kada je zlo prvog svjetskog rata zahvatilo čitav svijet, kada su mnogi napustili Boga i zaboravili njegove zapovijedi. Gospa Fatimska kroz svoja ukazanja poziva na obraćenje, pokoru i djela ljubavi. Marija želi spasiti ljudski rod – naglasio je župnik Mitrović i dodao da nas želi upozoriti kako je vrijedno razmišljati o svome spasenju i priskrbiti si ga na zemlji, kako bi bili dionici vječnog života.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit