Biografija: Creps Suzette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageCreps Suzette, nekadašnji bend, a sada se iza tog imena krije dvadesetčetverogodišnja studentica Hrvatskog i književnosti, Osječanka Katarina Bošnjak. Creps Suzette su u prijevodu flambirane francuske palačinke. Vjerujem kako kad čujete ovo ime prvo pomislite na pjesmu 'Femme Fatale'. No, još 2003 slušali smo pjesmu 'Sentiš S Mature' isto tako u sklopu top ljestvice Radija Našice. Ove godine slušali smo 'Anglo-Slavonsku' koja je sredinom svibnja 2007. zaposjela prvu poziciju naše top ljestvice 'Top Music', te svirala na samoj listi punih 13 tjedana. Katarina inače često zapjeva s Osječkom Prvom Ligom, a u pripremi ima dva nova singla: 'Očajna' i 'Pripazite'. Jednu od njih slala je na Radijski Festival ali nažalost nije prošla, što zapravo i ne čudi jer iza sebe nema potporu neke izdavačke kuće.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit