Bio sam misionar u Kini

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageU Duhovnom centru Emaus, sinoć je u organizaciji Zavičajnog muzeja i Franjevačkog samostana Našice fra Smiljan Berišić održao predavanje na temu "Bio sam misionar u Kini". Nakon uvoda i upoznavanja s Kinom i bogatom poviješću ove velike azijske države, fra Smiljan je nazočne upoznao i sa svojim radom tijekom 6 godina koliko je proveo u Kini.

Uz projekciju fotografija i popratni tekst, fra Smiljan je približio jedan daleki svijet i pojasnio način života i običaje u Kini ali se osvrnuo i na neka aktualna događanja kao što su problemi na Tibetu, ubrzani gospodarski razvoj ili predstojeće Olimpijske igre u Pekingu. Predavanje je završio na vrlo atraktivan način, molitvom "Oče naš" na kineskom. Nazočne predavanju pozdravili su i organizatori, ravnateljica Zavičajnog muzeja Silvija Lučevnjak i gvardijan Franjevačkog samostana fra. Dragutin Bedeničić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit