Biciklistička utrka XCO Lapovac 2023.

Facebook
Twitter
Pinterest

U organizaciji BK Našice, a pod pokroviteljstvom Grada Našica danas je na stazi uz jezero Lapovac vožena utrka XCO Lapovac 2023. Uz utrku 4. kola Slavonske brdsko-biciklističke lige, 70-ak biciklistkinja i biciklista natjecalo se u ukupno 10 kategorija, a najuspješnijima su uručene medalje i prigodne nagrade.
U kategoriji U13 najbrži je bio David Rožić (BK Maraton Team), drugo mjesto osvojio je Rok Tomić (BK Dugo Selo), a treće David Vranešević. U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojio je Rene Vršić (BK Dugo Selo), drugi je bio njegov klupski kolega Karlo Tomić, a treći Lovro Nuić (BK Titan). Kod juniora prvo je mjesto osvojio je David Terek (BK Slatina, drugi je bio Damjan Petrović Jorge,a treći Antun Bene, obojica iz BK Bor.
U kategoriji žena najbrža je bila Jana Filipović (BK CRO MTB), drugo je mjesto zauzela Lorena Škalac (BK Osijek 2010), a treće Jasmina Bičanić (BK Našice).
U kategoriji Veterani A prvo je mjesto pripalo domaćem vozaču Antunu Umiljanoviću (BK Našice), drugi je na cilj stigao Ivan Pintera (BK Bor), a treći Antonio Vidović (BK CRO MTB). Kod Veterana B najbrži je bio Robert Hotko (BK Bumbar), drugo mjesto osvojio je Tihomir Šatrović (BBK požega), a treće Tihomir Kovač (BK CRO MTB). U kategoriji Veteran C prvo je mjesto pripalo Silviju Vilagošu iz BK Festung, drugi je bio Robert Krznarić iz BK Dugo Selo, a treći Krešimir Pavičić iz BBK Požega. U kategoriji E-bike prvo je mjesto osvojio Matej Jelkić (BK Valpovo), drugi je bio Slavko Koprivnjak (BK Osijek 2010), a treći Goran Orlić (BK Slatina).
U kategoriji Hobby najbrži je bio Martin Krznarić iz BK Dugo selo, a drugo i treće mjesto zauzeli su individualci Ivan Sakoman i Marko Puntarić.
U najjačoj kategoriji Elite prvi je kroz cilj prošao Matej Skuzin (BBK Požega), drugo mjesto zauzeo je individualac Saša Jeftinić, a treće Vanja Šomođi (BK ASI). Četrvrto i peto mjesto zauzeli su domaći vozači članovi BK Našice Matija Zubaj i Mislav Ciboci.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit