‘Basne’ za našičke vrtićance

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Glumci kazališta “Smješko” iz Zagreba su u organizaciji Radija Našice, za djecu vrtića “Zvončić”, u Domu kulture odigrali predstavu “Basne”. Uz Hrvoja Zalara, likove su uprizorile Jelena Hadži-Manev i Mirta Zečević te Ivana Boban. Mali Našičani su uživali u pet priča: «Vuk i janje»; «Dvije koze»; «Majmun i ribar»; «Lovac i lav» te «Cvrčak i mrav». Prenoseći ljudska ponašanja u životinjski svijet, dajući životinjama karaktere ljudi, ova predstava mališanima je na zanimljiv način ispričala priče o ljudima, njihovim lošim navikama, ponašanju i odnosima. Autori basni su Zalar, Ezop i La Fontaine, scenu i kostime potpisuje Gordana Krebelj, a lutke je oblikovala Sunčana Starček.
Asja Godžirov – Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit