Atraktivna izložba 22. Oldtimer susreta

Facebook
Twitter
Pinterest

Oldtimer klub Našice danas je organizirao 22. Oldtimer susret. Izložbu u središtu grada otvorio je gradonačelnik Krešimir Kašuba. Poželio je dobrodošlicu dragim gostima za koje je uoči izložbe organizirao prijem. Istaknuo je kako se u Gradu stvara jedna nova turistička priča te zahvalio Oldtimer klubu Našice što doprinosi tome jer diljem Hrvatske i inozemstva promovira naš grad.

Predsjednik Oldtimer kluba Franjo Hofer pozdravio je sve okupljene te istaknuo kako je današnja izložba okupila 50-ak vozila iz Srbije, Bosne i Hercegovine, a najviše iz Slovačke odakle su stigli prijatelji s atraktivnim i rijetkim vozilma iz doba 30-ih do 50-ih godina prošlog stoljeća. Osim izložbe, 22. Oldimet susret obilježava i revijalna vožnja na relaciji Našice-Jankovac -Feričanci-Našice.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit