Asfaltiranje ceste u industrijskoj zoni

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je započelo asfaltiranje ceste u našičkoj industrijskoj zoni što je preduvjet za dolazak novih ulagača kojima će se na ovaj način omogućiti pristup novim česticama. Vrijednost prvog dijela radova, u kojem će se spojiti veći dio zone i otvoriti nove čestice, iznosi oko 5 milijuna kuna, a radovi će biti završeni do prve polovice iduće godine. Izvođač radova je Osijek Koteks. Radove u industrijskoj zoni obišao je gradonačelnik Josip Miletić s pročelnicima Tomislavom Kuricek, Ivanom Majerom i Goranom Blagojevićem te glavnim nadzornim inženjerom Ninoslavom Tomljanovićem. Kako je rekao gradonačelnik, izgradnjom novih čestica otvara se mogućnost investiranja za sve gospodarstvenike te ono najbitnije – za otvaranje novih radnih mjesta. Projekt industrijske zone sufinanciran je sredstvima Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Ministarstva regionalnog razvoja. Glavni nadzorni inženjer Ninoslav Tomljanović istaknuo je kako radovi obuhvaćaju izgradnju prometnice u dužini oko 1.000 metara te biciklističkih i pješačkih staza. Trenutno su izvedeni slojevi kolničke konstrukcije. U planu je izvođenje donjeg nosivog sloga, nakon čega se kreće s izradom kolnih prilaza prema parcelama Industrijske zone.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit