Asfaltiraju se sportski tereni u Velikom parku, vrijedni oko 3 milijuna kuna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Velikom parku asfaltiraju se sportski tereni, a radove je danas sa suradnicima obišao gradonačelnik Josip Miletić. Istaknuo je kako su ovi radovi dio projekta obnove prirodne baštine, a za sportske terene izdvojeno je oko 3 milijuna kuna. Obuhvaćaju dva terena za tenis, zatim sportsko igralište za odbojku na pijesku te košarkaško i rukometno igralište. Osim postojećih sprava za vježbanje, taj dio uredit će se postavljanjem klupa te prilazom sa svih strana. Za rekreativce je osmišljeno trčanje kroz cijeli Veliki park u kojem se maksimalno radi na otklanjanju drveća i sanaciji parka na čemu je zahvalio djelatnicima “Hrvatskih šuma”.

Važnost ovih igrališta za sportske klubove i razvoj sporta istaknuo je predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović. Uz srednjoškolsko igralište, ovo je nova lokacija kojom će  se svi moći koristiti i važan segment kojim se smanjuje deficitarnost sa sportskim objektima na području Grada – rekao je i pozvao sve sportaše i rekreativce da koriste ova igrališta.

 

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit