Aktualnosti u zdravstvu i OŽB Našice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

“Sukladno komentarima koji su se pojavili na društvenim mrežama, ali isto tako i u pojedinim medijima, odgovorno tvrdim da je plaća za djelatnike Opće županijske bolnice Našice za mjesec rujan isplaćena 16. listopada” – rekao je danas (23.10.2020.)ravnatelj Opće županijske bolnice Našice dr. Hrvoje Šimić i dodao: “Kao što ste mogli čuti u posljednjih nekoliko dana, postoji i veliki problem dugova prema veledrogerijama koji se provlači niz godina, također postoje i potraživanja zaposlenika sukladno pravima kolektivnog ugovora kojeg je potpisala Vlada RH. Činjenica je da su od 1. travnja novim načinom obračuna prekovremenih sati porasle plaće, a činjenica je i ta da su u protekle četiri godine svim djelatnicima bolnice porasle plaće za 20%, a istvremeno prihod od strane HZZO porastao je tek 4,5%. Novom organizacijom rada u kriznom periodu pandemije koronavirusa, ali i pristiglim tužbama djelatnika za krivo obračunate prekovremene sate od 2014. godine, a koji su nastali određenim (ne)dogovorom između Ministarstva financija i Ministarstva zdravstva i uvođenjem centralnog obračuna plaća na kojeg nitko od ravnatelja bolnica u Hrvatskoj nije mogao utjecati. U skladu s našim mogućnostima, zajedno s Ministarstvom zdravstva, Vladom Republike Hrvatske te s HZZO-om radimo na rješavanju problema dugovanja koja nisu isplaćena niti u jednoj bolnici na razini cijele RH.” – rekao je ravnatelj Hrvoje Šimić.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit