Aktualni radovi dat će novu vizuru gradskom središtu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić sa suradnicima danas je obišao aktualne radove u gradu. Radi se o radovima obnove kulturne baštine, vrijednim oko 100 milijna kuna, u sklopu kojih će se obnoviti dvorci, Gregerova vila, dva trga – Trg Franje Tuđmana i Trg Isidora Kršnjavoga te staza od šumarije do teniskih igrališta. Gradonačelnik je istaknuo kako radovi idu planiranom dinamikom, a nadzorni inženjeri izvijestili su da se realiziraju vrlo dobro. Ovi veliki radovi u Našicama dat će novu vizuru samog gradskog središta, a dobit ćemo i ljepše trgove – rekao je gradonačelnik i zahvalio svima koji sudjeluju u ovim velikim projektima. Uvjeren je da će se planirana dinamika radova uspjeti realizirati.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit