Akcija podrške starim i nemoćnim osobama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Gradsko društvo Crvenog križa Našice, u sklopu projekta „Psihosocijalna i zdravstvena podrška starim i nemoćnim osobama“, u četvrtak će provesti mjerenje tlaka i razine šećera u krvi starijih osoba u ruralnim i udaljenim područjima. Od 16,30 do 18 sati mjerenje će se obavljati u mjesnom domu u Gornjoj Motičini, a od 18,30 do 20 sati u mjesnom domu u Gazijama. Mjerenje će provoditi volonteri i zaposlenici Crvenog križa Našice koji će ako bude potrebno porazgovarati s korisnicima i oko pružanja pomoći iz nadležnosti Crvenog križa. Iz društva pozivaju sve starije osobe, ali i ostale građane da se odazovu akciji kako bi provjerili svoje zdravlje posebice zbog trenutačnih visokih temperatura.

 

Izvor: GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit