Akcija MUP-a “Mir i dobro”

Facebook
Twitter
Pinterest
ImageKako bi božićni i novogodišnji blagdani prošli u miru i bez nesreća, Ministarstvo unutarnjih poslova već tradicionalno, od 1993. provodi akciju "Mir i dobro". Akcija je preventivnog karaktera i prvenstveno je usmjerena na upotrebu pirotehničkih i ostalih opasnih sredstava. Službenici Policije pojačano će kontrolirati ilegalnu prodaju pirotehnike, ilegalnog unošenja pirotehničke galanterije preko graničnih prijelaza kao i nadzor vozila i vozača. Najbolja preventiva je nekorištenje pirotehnike i drugih eksplozivnih i ubojitih sredstava jer blagdani se mogu proslaviti i drukčije – ljepše, ugodnije i, prije svega, svečanije. Zapamtite, nesreće se ne događaju drugima!

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit