Adventski program DND Našice i Moto klub “Racing”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Društvo “Naša djeca” Našice sinoć je, u sklopu programa “Advent” u središtu grada, organizirala prigodan program. Članovi DND-a Našice, učenici osnovnih škola i vrtićanci i njihovi roditelji kitili su božićna drvca, a osim toga, za najmlađe je organizirano čitanje i pričanje božićnih bajki uz topli čaj. Programu DND-a priključili su se članovi Moto kluba “Racing” koji su djecu darivali slatkišima. Kako je istaknuo predsjednik Moto kluba “Racing” Siniša Granat, klub je drugu godinu za redom osigurao 80 poklon paketića za djecu. Pozvao je roditelje da sljedeće godine dođu bez ustručavanja s djecom, jer Moto Djeda Mrazovi na ovaj način žele razveseliti djecu i sugrađane za božićne blagdane.

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit