“A” seniori DVD-a Našice viceprvaci 1. Vatrogasnog kupa u Črnkovcima

Facebook
Twitter
Pinterest

U subotu je u Črnkovcima po prvi puta održalo vatrogasno natjecanje pod nazivom “1. Memorijal Željko Stanić” u organizaciji DVD-a Črnkovci. DVD Našice je nastupilo s jednom ekipom i to s mladom ekipom “A” seniora. Na natjecanju je bilo potrebno pravilno izvesti dvije vatrogasne vježbe bez štafetne utrke. Naša je našička ekipa zauzela odlično 2. mjesto.

-Ova ekipa je počela vježbati prije 3 mjeseca, ekipu čini 9 vatrogasaca + 1 rezerva, a mi ih imamo ukupno 14. To su dečki od 16 do 19 godina. Ovo nam je tek 4. natjecanje u dva mjeseca i ukupno smo drugi puta na postolju. Svi dečki su od malih nogu u vatrogascima te se jako dobro poznajemo i surađujemo. Danas smo opet pokazali veliku borbu, spremnost i želju za osvajanjem kupa, ali jednostavno nije išlo. Uz nekoliko sitnih pogrešaka smjestili smo se na odlično 2. mjesto. Dugi niz godina bio sam voditelj djece, ali sada od ove godine po prvi puta vodim ekipu “A” seniora te mogu reći da sam vrlo zadovoljan zalaganjem i radom svoje ekipe. Pred nama je dug period, svakodnevno treniranje u vatrogasnom domu, te se iskreno nadam da ćemo konačno posložiti ekipu i krenuti s osvajanjem zlatnih medalja. Ovim putem čestitam svojoj ekipi na srebrnom odličju te domaćinu na organizaciji i svim vatrogascima na postignutom uspjehu. Također želim se zahvaliti svim roditeljima i obiteljima što imaju razumijevanja za vatrogastvo i što su upravo oni doveli svoju djecu u Vatrogasni dom.
Punoljetni članovi uskoro će obaviti liječnički pregled i pristupiti vatrogasnom ispitu te moći ići na vatrogasne intervencije  te tako služiti 24 sata, 365 dana svome gradu i svojim građanima pa i svim stanovnicima RH – rekao je voditelj “A” seniora Hrvoje Divjanović – Pipo.

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Našice na čelu s zapovjednikom i predsjednikom te njihovim zamjenicima čestitaju mladoj ekipi i voditelju na odličnom postignutom rezultatu. Ističu kako su na najbolji način predstavili svoj Grad Našice, svoju Vatrogasnu Zajednicu Našice te Dobrovoljno vatrogasno društvo Našice. 

“A” seniori DVD NAŠICE. Na slici:
Bestvina M.
Trcović M.
Papučić I.
Golubović R.
Vukomanović T.
Vukomanović M.
Blažević A.
Kubica I.
Baričević L.
Rezerva: Strapač J.

Nedostaju:
Španović M.
Vitez M.
Alajica L.
Peršić D.

tekst: Marijan Gajski, foto: Hrvoje Divjanović

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit