95 godina pčelarstva u Našicama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Društvenom domu u Zoljanu obilježena je 95. godišnjica osnutka Pčelarske udruge Pčela Našice. Na svečanoj sjednici predstavljena je i monografija “Pčelarstvo u Našicama I našičkom kraju. Brojne uzvanike I goste pozdravio je predsjednik udruge Željko Špoljarić koji je naglasio kako udruga broji čak 100 članova, a posebno je ponosan na 24 žene članice. Čestitke je uputio I gradonačelnik Josip Miletić, naglasivši kako je ova udruga na ponos grada, te da je suradnja između “Pčele” I grada izvrsna. Nazočnima se obratila I izaslanica župana I pročelnica Upravnog odjela za poljoprivredu I ruralni razvoj Osječko baranjske županije Silva Wendling, ne skrivajući ponos što županija ima jednu ovakvu vrijednu udrugu. Čestitke je uputio I predsjedni Hrvatskog pčelarskog saveza Željko Vrbos, naglasivši kako je ovo jedna od aktivnijih pčelarskih udruha u Hrvatskoj, te kako su mnogi članovi udruge I članovi Hrvatskog pčelarskog saveza. Monografiju je predstavila urednica Silvija Lučevnjak. Na svečanoj skupštini dodijeljene su zahvalnice I priznanja zaslužnim pčelarima, te suradnicima I prijateljima udruge.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit