9. Geometrijska škola Stanka Bilinskog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga Našice danas se održava 9. Geometrijska škola Stanka Bilinskog. Svim nazočnim sudionicima dobrodošlicu je poželio ravnatelj škole-domaćina Željko Filjak. Kako je rekao ovom “Geometrijskom školom” Srednja škola želi promovirati matematiku kao kraljicu znanosti, a posebno geometriju jer se kroz ljudsku povijest moglo vidjeti koliko je geometrija značajna. Ujedno se održavanjem ove “Škole” njeguje i uspomena na prvog akademika iz Našica Stanka Bilinskog Sve nazočne pozdravila je i kći akademika Bilinskog – dr.sc. Vanda Bilinski. U uvodnoj svečanosti, nastupili su učenici Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora”, a zatim su predstavljeni predavači i teme. Trenutno se održavaju predavanja za nastavnike i radionice za učenike.

tekst i foto: N.Pavlus, arhiva

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit