8.ocjenjivanje meda našičkih pčelara

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga pčelara “Pčela” Našice organizirala je 8. ocjenjivanje kvalitete meda članova  udruge. Dvadeset i dva člana predalo je 32 uzorka od kojih su svi zadovoljili kriterije propisane pravilnicima o kvaliteti meda. Potvrda je to sve boljeg rada članova udruge.  Predsjednik povjerenstva prof dr. sc. Zlatko Puškadija s Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku pohvalio je napredak našičkih pčelara koji je vidljiv i potvrđuje se iz godine u godinu. Unatoč vremenskim uvjetima koji nisu pogodovali pčelarskoj proizvodnji i još su lošiji od pretprošle 2014. godine, kvaliteta meda nije pala. Nažalost, količina proizvedenog meda je znatno manja i pčelari su u sve težem položaju – istaknuo je dr. Puškadija koji je apelirao na građane da med kupuju od domaćih pčelara i na taj im način pruže nasušno potrebnu podršku.  Ocjene ovogodišnjih uzoraka bit će proglašene na druženju našičkih pčelara u nedjelju, na ribnjaku “Peršić” u Donjoj Motičini.

Asja Godžirov-Kurilj

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit