62.generacija našičkih maturanata plesala Quadrillu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Ove godine popularan francuski dvorski ples Quadrilu plesalo je 2.388 maturanata Osječko- baranjske županije. Danas, točno u podne, zaplesali su ga učenici završnih razreda u Osijeku, Donjem Miholjcu, Valpovu, Belom Manastiru, Đakovu te kod nas u Našicama. Podršku maturanatima svojim su dolaskom dali mnogi sugrađani, roditelji, članovi obitelji i prijatelji, profesori te gradonačelnik Josip Miletić i ravnatelj škole Željko Filjak. Maturantima su u svojim govorima poželjeli uspjeh u nastavku školovanja ili traženju posla te čestitali dosadašnje uspjehe.  Našički maturanti osvojili su na natječaju Savjeta mladih Osječko-baranjske županije i Savjeta mladih Grada Osijeka za „Najbolji maturantski slogan“ – šaljive natpise koje nose na majicama zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja. Duhoviti našički srednjoškolci osvojili su drugo i treće mjesto.  Prethodnih godina Quadrillu je plesalo gotovo 40.000 maturanata iz 30 srednjih škola

tekst i foto: Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit