55 godina DVD-a Lila

Facebook
Twitter
Pinterest

U Lili je održana 55. godišnja izvještajna skupština DVD-a Lila. Tajnik Darko Ferčec podnio je izvješće o prošlogodišnjem radu. Istaknuo je da DVD Lila broji 110 članova, od kojih su mnogi postigli zavidne rezultate na županijskim natjecanjima. Tijekom prošle godine, uz pomoć brojnih sponzora i Grada Našica, uređene su i oličene prostorije Društva; izmijenjeni su prozori i vrata te su postavljene pločice. Ferčec je istaknuo da će i tijekom ove godine biti provedene redovne aktivnosti među kojima su obilježavanje Sv. Florijana, sudjelovanja na natjecanjima, zatim obučavanje i usavršavanje kadrova te protupožarne aktivnosti.

Jedan od glavnih ciljeva ove godine bit će što bolje predstavljanje dvije ekipe DVD-a Lila na državnom natjecanju u Splitu i Makarskoj. Uz 80 članova DVD-a Lila, skupštini su bili nazočni brojni kolege-vatrogasci iz 10 susjednih društava, gradonačelnik Krešimir Žagar te župnik velimirovačke župe Gospe Fatimske velečasni Goran Mitrović. Gradonačelnik Žagar je, u godini u kojoj će biti obilježeno 120 godina vatrogastva u Našicama, čestitao vatrogasacima DVD-a Lila 55. obljetnicu. Pohvalio je dobru suradnju vatrogasaca i Grada Našica, dosadašnji rad i uspjehe članova DVD-a Lila te izrazio nadu da će i ove godine ostvariti značajne uspjehe na županijskim i državnim natjecanjima.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit