54.obljetnica Radija Našice

Facebook
Twitter
Pinterest

Naš radio danas slavi 54. godišnjicu. Nešto više od pola stoljeća svoga djelovanja i svakodnevne prisutnosti u vašim domovima i na radnim mjestima obilježavamo s vama – našim slušateljicama i slušateljima u današnjem radijskom programu. Kroz program, kao što znate, redovno svojim slušateljima prenosimo informacije od lokalnog i regionalnog značaja, a u ovoj epidemiji koronavirusa i nacionalnog značaja. Program emitiramo 24 sata dnevno. Težimo raznovrsnosti i pravovremenom informiranju građana na području Grada Našica i općina Đurđenovac, Podgorač, Feričanci i Donja Motičina, a slušaju nas i šire. Naši nekadašnji sugrađani, putem live streama, slušaju nas diljem Hrvatske i svijeta.

Osim radijskog programa, u sastavu poduzeća je i Dom kulture u kojem vam u digitaliziranom kinu prikazujemo najnovije filmske hitove, a u boljim vremenima negoli su trenutno ova uzrokovana situacijom zbog koronavirusa, organiziramo kazališne predstave i brojne druge sadržaje.

Današnji program posvećen je vama – našim slušateljicama i slušateljima s kojima smo i u dobrim i u lošim vremenima. Kao i uvijek dan ćemo provesti uz dobru glazbu, korisne informacije i vijesti. Budite stoga i dalje s nama na 88,7 uz svoj radio – Radio Našice.

U ime Grada Našica i svoje osobno, čestitke povodom Dana Radija Našice, uputio je gradonačelnik Josip Miletić, sa željom za daljnji uspješan rad i razvoj te da Radio Našice, kao i do sada, nastavi s neovisnim, objektivnim i pravovremenim izvješćivanjem građana.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit