Vikend u znaku nogometa, rukometa, odbojke, boćanja…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Društva pedagoga fizičke kulture Grada Našica, a u sklopu Programa proslave Dan grada na igralištu pored jezera Lapovac u subotu je odigran turnir u odbojci na pijesku. Nastupile su 4 ekipe, a prvo je mjesto zauzela ekipa Flamingosi, drugi su bili Kineziolozi, treće mjesto osvojila je ekipa Cvijetno društvo a četvrti su bili Bezimeni.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Karlo Vulić.

Na Šipovcu je, također u subotu, održan 18. memorijalni boćarski turnir “Lizi lizi – Ivan Martinović”. Turnir je organizirao NK Šipovac, a nastupilo je 8 ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa Šipovac, druga je bila ekipa Tri šešira, treće mjesto pripalo je ekipi Sport Caffe a četvrti su bili Žderači papiga. U izbijanju balina najprecizniji je bio Zvonko Matijašević – Buco.

NK Omladinac iz Nize od iduće će sezone igrati u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi – skupina Našice. Jučer je u Nizi odigran uzvratni kvalifikacijski susret u kojemu je domaći Omladinac ponovno bio bolji od Poleta iz Bokšića pobijedivši s 3:1.

Veteranska ekipa NK Omladinac Niza osvojila je prvo mjesto na veteranskom turniru koji je odigran u Kondriću. Na turniru su nastupile 4 ekipe, a najuspješniji bili su upravo veterani Omladinca.

U Petrijevcima je u subotu odigran 6. Turnir prijateljstva na kojemu su nastupili mladi igrači RK NEXE ( godište  2010. i mlađi). Mladi našički rukometaši u sedam su utakmica zabilježili sedam pobjeda i zasluženo osvojili prvo mjesto. Evo svih rezultata:

Nexe – Fenix 5:4
Nexe – Borovo 7:3
Nexe – Viro II 12:6
Nexe – ŽRK Petrijevci 11:8
Nexe – Tenja 14:9
Nexe – Petrijevci 11:6
Nexe – Ivan Mikanovci 14:10

 

U Feričancima je jučer odigran nogometni turnir predpočetnika, početnika i starijih pionira. U kategoriji  predpočetnika prvo mjesto osvojila je ekipa Slatine, drugi je bio FEŠK, treće mjesto zauzela je ekipa Mladosti iz Čačinaca a četvrto ekipa Đurđenovca.

Kod početnika najuspješnija je bila ekipa Papuka iz Orahovice, druga je bila domaća ekipa FEŠK-a, treći je bio Martina a četvrti Đurđenovac.
Turnir starijih pionira osvojila je ekipa FEŠK-a, drugo mjesto zauzela je ekipa Jedinstva iz Donjeg Miholjca, treća je bila ekipa Slatine, a četvrto mjestpo zauzela je ekipa Đurđenovca.
Prijateljsku nogometnu utakmicu odigrali su mlađi pioniri FEŠK-a i Slatine – Feričančani su pobijedili s 5:3.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit