4. rođendan udruge “Prijateljstvo” Feričanci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – jučer je proslavila svoj 4. rođendan – 4 godine aktivnog rada. Udruga je zahvalila volonterima, članovima, roditeljima, simpatizerima, donatorima i pratiteljima Facebook i Instragam stranice na podršci u radu. U posljednje 2 godine udruga ima više od 100 članova te više od 80 djece. Kao Udruga civilnog društva broji najviše članova u Općini Feričanci i među najaktivnijm je udrugama ove općine. Volonterska nagrada 2017. godine i Zahvalnica Općine Feričanci 2019.godine su 2 najvrjednija priznanja za trud i rad – istaknuo je predsjednik Alen Dado. Poduzeće “Felga” d.o.o. – Felga Bike Shop koje pomaže radu udruge, odlučilo je za 4. rođendan razveseliti članove s popustima na kupnju bicikala i to za gotovinsko i kartično plaćanje. U Našicama su sporazum o poslovnoj suradnji potpisali direktor poduzeća Mario Firšt i predsjednik udruge “Prijateljstvo” Alen Dado. Mario Firšt istaknuo je kako poduzeće već duže vrijeme pomaže rad ove udruge i odluka o pomoći  je donesena kao skromna pomoć vrijednim volonterima i članovima koji se trude da osiguraju bolji život u zajednici, a posebno sada kada su nesebično pomagali starijima u nabavci hrane i lijekova i životnih potrepština u ovim teškim vremenima. U ime udruge “Prijateljstvo”, Alen Dado zahvalio se na podršci u radu i direktoru Mariju Firštu i poduzeću i istaknuo da se nada i daljnjoj odličnoj suradnji na radost i boljitak cijele zajednice.

izvor: udruga “Prijateljstvo”

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit