240 tisuća kuna za vrtić Urbarija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

 

Gradonačelnik Našica Josip Miletić danas je u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU potpisao ugovor o sufinanciranju projekata prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova. Gradu Našicama, po ovom Programu, odobreno je 240.000 kuna za izradu projektno-tehničke dokumentacije za zgradu Dječjeg vrtića Urbarija u Našicama.

Izgradnjom novog vrtića s jaslicama planira se, kao novina, uvesti smjenski rad koji uz uvođenje jaslica, čini dodatnu važnu pomoć obiteljima koje rade u smjenama. Površina novog dječjeg vrtića obuhvaćat će oko 1.500 m2 novog vrtićkog i jasličkog prostora, a samim tim ostvaruju se uvjeti za smanjenje depopulacije – istaknuo je gradonačelnik Miletić.

 

Tekst: Asja Godžirov-Kurilj
Foto: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit