21.Pannonian Challenge u Osijeku od 12. do 16. kolovoza

Facebook
Twitter
Pinterest

Uz moto „stari datum, novi doživljaj“ te unatoč pandemiji koronavirusa, u Osijeku će se od 12. do 16. kolovoza 2020. godine održati festival ekstremnih sportova, Pannonian Challenge. Na lijevoj obali Drave, u najbolje opremljenom skate parku u ovom dijelu Europe, održat će se 21. izdanje ovog iznimnog događanja. Sudjelovat će skoro 200 natjecatelja iz Hrvatske i Europe.
U osječkoj Tvrđi, održana je interaktivna konferencija za medije na kojoj je organizacijski tim zajedno sa svojim partnerima, među kojima je i Osječko-baranjska županija, predstavio program 21. Pannonian Challengea.
– Unatoč korona krizi koja je pogodila cijeli svijet uspjeli smo naći način kako da ne prekinemo tradiciju održavanja festivala. Ovogodišnji Pannonian je jedno od rijetkih natjecanja u svijetu, ako ne i jedino koje će se održati za vrijeme ove krize. Nama je bilo najvažnije da pošaljemo poruku da sport, glazba i kultura nikada ne staju nego idu dalje. Publike neće biti, ali smo se potrudili da Pannonian bude u novom doživljaju, da se sve može pratiti na TV i Internetskim kanalima, svaki dan uz live prijenos, kako bi publika ipak bila zadovoljna – rekao je Jurica Barać, direktor festivala.
Pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Tatjana Roth naglasila je kako je Pannonian Challenge iznimno značajan za Osječko-baranjsku županiju u sportskom i turističkom smislu, a gradu i županiji daje priliku za prezentiraju svoje kulture, baštine i svega što ih čini autentičnom destinacijom.

izvor: OBZ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit